Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Een inspirerend en praktische boek over de verkoopskills van vandaag en morgen

RIO - mensen raken = klanten maken

Een inspirerend boek over de verwachting van de moderne klant

Jozefien De Feyter, Carolien Boom en Jochen Roef hebben hun nieuwe boek gepubliceerd: “RIO, mensen raken is klanten maken”. Dit boek is een inspirerend managementboek over hoe salesprofessionals en verkoopleiders vandaag impact kunnen hebben op het sterk veranderde aankoopproces. 

'Phygital' wordt het nieuwe normaal in verkoop

Aankopen is vandaag het resultaat van korte on- en offline ontmoetingen met de klant. Deze contactpunten moeten relevant, inspirerend en waardevol zijn. Bovenal dienen ze gebaseerd te zijn op wederzijds vertrouwen. De verkoper die niet tot de 'circle of trust' van de klant doordringt, is gedoemd te mislukken. Emotionele intelligentie wordt een onderscheidende vaardigheid.

Het boek werd tijdens de lockdown periode online gelanceerd. Bekijk hieronder het webinar.

Bestel dit boek

RIO - De menselijke kant van het verkopen

Om die unieke verkoopervaring te kunnen realiseren zal de menselijke factor doorslaggevend blijven. Dat is waar het RIO model meerwaarde biedt. Bots en algoritmes kunnen de moderne verkoper nooit vervangen, want enkel mensen kunnen waarachtig luisteren, overtuigend verrassen en authentiek dat beetje magie toevoegen aan een unieke klantenbelevenis.

Bestel het boek en krijg gratis toegang tot de RIO Chrome plugin gedurende de periode van de lockdown. De RIO Chrome plugin stelt je in staat om klanten en prospecten online in te schatten vóór verkoopgesprekken via telefoon, chat of videochat. 

 

Lees ook: "Het Sales Boek"

HET SALESBOEK, GEPERSONALISEERDE TECHNIEKEN VOOR ELK TYPE VERKOPER

Auteur Jochen Roef slaat met ‘Het Salesboek’ een brug tussen de technische verkoopopleidingen en de persoonlijkheidsmodellen. De eerste vertellen je hoe je succesvoller wordt als verkoper maar houden geen rekening met je persoonlijkheid. De tweede bieden je geen stappenplan om er concreet aan te werken.

Download de eerste pagina's gratis