Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Over ons

Over ons:

Als je tien jaar geleden als salesprofessional wilde groeien ging het hoogstwaarschijnlijk zo.

Je werd “opgeleid” door jouw salesmanager die jou bevlogen zijn eigen manier van werken  en stijl aanleerde omdat dat nu eenmaal “werkte”. In de praktijk merkte je echter dat zijn “zinnetjes” en “trucjes” voor jou niet echt werkten…

Na een tijdje kreeg je een (verplichte) uitnodiging in je agenda voor een salestraining omdat “de resultaten beter konden”. Tijdens deze klassikale training kreeg je eenduidige theorieën en handvaten opgedrongen door een bevlogen trainer die ervan overtuigd was dat “zijn way” THE way was om een topverkoper te worden.

Voor sommige deelnemers aan deze opleiding zal dat effectief ook zo geweest zijn, ze namen de tips en tricks ter harte omdat ze het zichzelf zagen doen en geïnspireerd waren. Voor jou klonken de tips van deze trainer echter als een onmogelijke opgave waardoor het eigenlijk een verloren dag was.

Misschien ging je na een tijdje zelfs ging denken dat sales “niet echt iets voor jou” was…

 

Deze situatie schetst helemaal de bestaansreden van Blinc Sales Institute.

In juli 2010 beslisten Jochen Roef en Jozefien De Feyter dat het tijd was voor een shift binnen de opleidingswereld.

Sindsdien streven onze founders ernaar om elk individu vanuit hun unieke kern, via persoonlijke groei te begeleiden naar optimale professionele performantie.

Bij Blinc Sales Institute geloven wij dat iedereen anders is én dat ieder van ons het potentieel in zich draagt om een TOP sales te zijn. Vanuit dat anders zijn hebben verkopers verschillende verkoopstijlen en dus ook andere noden om dit potentieel te optimaliseren.

Daarnaast weten wij dankzij die overtuiging dat ook elke klant verschillend is en dus iets anders nodig heeft. 

Reeds tien jaar richten wij ons op het optimaliseren van commercieel zelfvertrouwen bij elk type verkoper zodat zij vanuit hun kracht kunnen connecteren met elk type klant.

Hoe doen we dit?

Onze commerciële trainers zijn stuk voor stuk psychologisch onderlegd en bieden om eenzelfde doelstelling te behalen steeds een brede waaier aan technieken, principes en oefeningen aan zodat elke trainee de hadvaten meekrijgen die voor hem of haar persoonlijk werken. Dus geen “one size fits all” maar een “whats fits you best” aanpak.

Binnen BLINC ontwikkelden wij de RIO© - methodiek waarbij we mensen leren om vanuit hun eigen stijl te connecteren met elk type klant.

Ervaringsgericht werken is voor ons cruciaal omdat we ervan overtuigd zijn dat “theorie” zonder oefening snel verloren gaat. De integratie garanderen wij door middel van op maat gemaakte tools, practice labs, fieldcoaching en een geïntegreerd online platform.

Welkom!

 

Terug naar de vacatures van Blinc Sales Institute