Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

"In alles wat ik doe, voel ik de drang naar Excellence"

Xavier Teichmann startte zijn professionele carrière als projectleider bij autobouwer Renault.

Met een master in communicatie en een post-universitair doctoraat marketing management op zak én opgeleid als NLP-trainer, zette hij in deze functie op twee jaar tijd een nieuwe werkwijze op punt die dermate bijdroeg tot het commerciële resultaat, dat hij het, op zijn 25ste, tot jongste salesmanager van de organisatie schopte.

In deze functie, nam hij -naast zijn activiteiten als coach, manager en de verantwoordelijkheid voor een consistent zakencijfer- een extra engagement op: het ondersteunen en coachen van die afdelingen van de autobouwer die de vereiste resultaten op gebied van klantentevredenheid niet haalden.

Zo begeleidde hij, gedurende twee jaar, verschillende afdelingen naar een nieuw elan.

Gesterkt door deze commerciële ervaring, als manager en coach, ontwikkelde hij zich op natuurlijke wijze verder richting een functie waar hij al deze competenties kon combineren met zijn drang naar "Excellence". Deze functie kwam op zijn pad, toen hij gevraagd werd de commerciële leiding te nemen over een communicatiebureau dat bedrijven begeleidt doorheen veranderingen in de bedrijfscultuur door middel van "Business Excellence Storytelling".

Begin 2015 richtte hij zijn eigen bedrijf Oxymore op.

Hij is zowel « Training Partner » bij ULg HEC Executive School voor « Sales Management » en gastdocent voor het "Certificat Universitaire en Ventes", als bij het IHECS voor de opleiding rond ondernemerschap.

 

Beter verkopen op jouw unieke manier?

Blinc Sales Institute combineert een methodiek om inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid

met tal van doeltreffende en op maat geselecteerde verkooptechnieken.

 

Contacteer ons voor meer info over een verkoopsopleiding