Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

"Blinc Sales Institute mogen ondersteunen en deel uit te maken van de passie om mensen te doen groeien? YES,PLEASE!"

Toen ik als laborant in de biochemie afstudeerde, had ik je niet geloofd als je me had gezegd dat ik nog voor een sales organisatie zou werken. Laat staan sales trainingen geeft!

Wat ik me wel had laten vertellen was dat ik op een bepaald moment in mijn loopbaan op zoek zou gaan naar professionele groei. Ik startte mijn carrière dan ook op de werkvloer van veterinaire labo’s om later de administratieve spilfiguur in een geaccrediteerd waterlabo te worden.

Net toen ik bij mezelf de behoefte begon te voelen naar een ‘change’, een sprong vooruit als professional én mens, kwam Blinc Sales Institute om de hoek piepen. Onmiddellijk was ik getriggerd door de mensgerichtheid waarmee ze het beste in iedereen naar boven halen. De sprong was dan ook snel gemaakt.

Blinc Sales Institute mogen ondersteunen en deel uit te maken van de passie om mensen te doen groeien? Met respect voor wie elk van hen is? Dat is wat mijn (professionele) hart sneller doet kloppen!

Blinc Sales Institute combineert een methodiek om inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid met tal van doeltreffende en op maat geselecteerde verkooptechnieken.

 

Contacteer ons voor meer info over onze oplossingen