Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

“If you change the way you look at things, the things you look at change” Wayne Dyer

Als businesscoach begeleid ik reeds 8 jaar ondernemers en leidinggevenden op een heel diepgaande en hands-on manier naar door hen vooropgestelde doelen.

Ik hou ervan mensen te inspireren met wijsheden en technieken die specifiek voor hen een hefboom kunnen zijn. Daarnaast schuw ik de confrontatie niet omdat ik geloof dat persoonlijke groei gaat over het  doorbreken van patronen. Mijn brandstof is de glinstering in de ogen van mijn coachees wanneer ze opnieuw connecteren met hun persoonlijke levensenergie en ze beseffen dat ze alles wat ze nodig hebben in zich dragen.

Mijn kennis van het enneagram, systemisch werk, verbindende communicatie en voice dialogue zorgt ervoor dat ik steeds kan terugvallen op dragende technieken om mensen te ondersteunen in het nemen van hun volgende stap.

In essentie ben ik een padvinder die samen met mensen op pad gaat om thuis te komen bij de meest “echte” versie van zichzelf. Die zonder maskers en beperkingen. Ook word ik wild van nieuwe ideeën en kick op de realisatie daarvan. Ik geloof onvoorwaardelijk in co-creatie en het verbinden van mensen met uiteenlopende talenten om zo het “onmogelijke” waar te maken.

Bel me rechtstreeks op +32(0)475 37 45 34 of mail me op jozefien@blinc.be.

 

Wanna give it a try?

 

Contacteer ons voor meer info over een verkoopsopleiding