Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

"Kracht halen uit jezelf blijven ontdekken en ontwikkelen"

De rode draad doorheen mijn sales carrière is inderdaad dat!

Bij Rank Xerox ooit begonnen omdat het zo’n geweldige “salesschool” was, 20 jaar in Amerikaanse softwarebedrijven gewerkt zoals Salesforce & Microsoft en dit in diverse sales functies (direct sales, partner sales, business unit, 11 jaar management) alsook in binnen- en buitenland omdat ik er zoveel kon leren qua samenwerken met diverse persoonlijkheden, diverse markt segmenten, technologische business impact, cultuur en sales successen.

In die 20 jaar heb ik een enorme shift gezien in de snelheid waarmee de markt verandert alsook het aankoopgedrag van klanten (veel meer gericht op de menselijke aankoopbeleving). Sales organisaties dienen zich daaraan dan ook continue aan te passen. Maar verandering is niet altijd evident om door te voeren.

Vanuit dat perspectief om optimaal een salesorganisatie mee te krijgen doorheen al deze veranderingen, ben ik mij gaan verdiepen in diverse vormen van coaching ( business, team en systemisch).

Hierdoor is het mij zeer helder geworden hoe belangrijk het is om in tijden van snelle verandering in je eigen kracht te staan, authentiek te zijn en te blijven en te durven verkopen vanuit wie je bent.

In de methodiek van Blinc Sales Institute heb ik dan ook de perfecte match gevonden. Als senior consultant & sales coach ondersteun ik dan ook graag sales, sales managers en sales organisaties om zichzelf in hun eigen kracht te krijgen via eigen ontdekking en ontwikkeling.

Beter verkopen op jouw unieke manier?

Blinc Sales Institute combineert een methodiek om inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid

met tal van doeltreffende en op maat geselecteerde verkooptechnieken.

 

Contacteer ons voor meer info over onze oplossingen