Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Word Blinc RIO sales coach: train the coach traject

Gecertificeerde opleiding tot Blinc RIO Sales Coach

Je bent als Sales Coach verantwoordelijk voor de salesperformance van je coachees. Dan merkte je waarschijnlijk al op dat je tips bij sommige collega’s landen en bij anderen jammer genoeg niet. Gelukkig bestaat er een praktische methodiek die je helpt in je rol als Sales Coach.

Blinc Sales Institute neemt je in deze training mee doorheen de praktische principes van RIO Sales Coaching, een psychologisch onderbouwde en tegelijk concrete methode die ervoor zorgt dat je adviezen altijd aankomen en je begeleiding resulteert in een werkbare oplossing én zichtbaar resultaat voor elke coachee. Deze opleiding vertrekt vanuit het fundament van elke coachee als uniek individu met zijn eigen verkoopstijl. De opleiding geeft richting aan je aanpak en reikt structurele tools aan om snel en gericht resultaat te boeken met sterk verschillende coachees.

Na deze opleiding kan je aan de slag met de 7 cruciale vaardigheden als Sales Coach. Je oefent de aangereikte handvaten aan de hand van praktische en realistische commerciële coaching cases. Je maakt hiermee een voelbare jump-start in je functie van sales coach.

Blinc Sales Institute traint en coacht wekelijks honderen verkopers en commercieel adviseurs. Hun methodes zijn stevig psychologisch onderbouwd, praktisch en respecteren ieders persoonlijke verkoopstijl. Doe nu je voordeel met de methode die reeds honderden commerciële medewerkers en coaches vooruit hielp.

Kalender & Inschrijven                               

Voor salescoaches die hun coachees persoonlijk en professioneel willen laten excelleren

Voor wie is deze opleiding bedoeld

Voor maximum 10 Sales Coaches die de praktische toepassing van het veelzijdige RIO model willen gebruiken in een commerciële coaching context.

Programma

  1. De essentie van sales coaching
  2. 3 cruciale coaching momenten op de werkvloer
  3. Van inzicht naar blijvende gedragsverbetering
  4. Verschil tussen mentoring en coaching en hoe dit optimaal in te zetten
  5. Cruciale vaardigheden die elke salescoach dient te beheersen
  6. Motiveren van elk type commercieel medewerker
  7. Oefenen aan de hand van reële cases

EEN 3-DAAGSE OPLEIDING DIE JE DE ESSENTIE BRENGT VAN GEPERSONALISEERDE 
SALESCOACHING

Kalender & Inschrijven

Budget te verkrijgen door een eenvoudige aanvraag op claude@blinc.be

"Ongelooflijk hoe snel de opleiding van start gaat en praktisch wordt. Ik geloof heel sterk in de methodiek en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan"

Dorine Naeyaert – Trainer commerciële vaardigheden KBC