Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Businessmentoring voor salesmanagers

Print deze pagina

Voor salesmanagers die willen excelleren

Win snel aan maturiteit als salesleider dankzij een mentor op maat 

Businessmentoring wordt ingepland volgens jouw noden. 

Individuele begeleiding met een coach/mentor op maat

Individuele begeleiding met een coach/mentor op maat

Als salesmanager zit je in een uitdagende positie. Het hoger management stelt jou strategische doelen, je teamleden confronteren je met operationele klachten en uitdagingen. Dat kan benauwend werken.

Blinc Sales Institute biedt gepersonaliseerde mentoring voor sales managers. Een klankbord met kennis van mensen en zaken. Een ervaringsdeskundige die voor gelijkaardige hete vuren heeft gestaan en die qua managementstijl perfect bij jouw persoonlijke stijl aansluit. Deze mentoring combineert coaching en consulting, levert je onmiddellijk toepasbare, motiverende tips en tricks, voor een snel en optimaal resultaat.

Samen met je persoonlijke mentor werk je naar concrete oplossingen die realistisch implementeerbaar zijn. Je mentor is een klankbord die je uitdagingen beluistert en jou doet groeien in je persoonlijk leiderschap. Blinc Sales Institute traint dagdagelijks tientallen verkopers. Ons team en onze methodes zijn stevig psychologisch onderbouwd en respecteren ieders persoonlijke verkoopstijl.

Voor wie is business mentoring bedoeld?

Salesmanagers die willen excelleren. We werken steeds met een coach op maat waardoor er hyper gepersonaliseerde tips gegeven worden die werken en waarvan we weten dat de coachee ze ook effectief toepast.

Praktisch verloop van business mentoring

  • Bepalen van jouw managementstijl
  • Selectie van een mentor op maat
  • Eén op één mentoring op reële business uitdagingen

 

Budget te verkrijgen door een eenvoudige aanvraag op claude@blinc.be

Ik heb al veel trainers/coaches ontmoet, maar deze was de meest waardevolle. Blinc vertrekt vanuit je persoon als sales en bouwt dan verder om je als sales te versterken." 

Henk Wathion - Creditsafe

Contacteer ons over deze opleiding

Vul hieronder je naam, e-mailadres en vraag over de opleiding Businessmentoring voor salesmanagers in. Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Ik wens