Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Samen bellen rendeert!

Print deze pagina

Telefonische prospectie

Een uiterst actief en resultaatsgericht vervolgtraject met bewezen resultaten!

De opleiding Koud Bellen, Koud Kunstje maakte je warm voor koude prospectie. Toch merk je dat het niet evident is om te volharden in je goeie voornemens. Blinc Sales Institute staat klaar met raad en daad om prospectie te verankeren in je salesDNA.

In dit traject ligt de focus op bellen met regelmaat. Elke deelnemer prospecteert op zijn eigen bellijst. Tegelijkertijd word je gecoacht en gemotiveerd door een ervaren salescoach. Aan het einde van elke prospectieclub sessie ga je naar huis met een agenda vol concrete afspraken!

Kers op de taart is het verder uitdiepen van de theoretische aspecten van koud bellen. Bovendien wordt er ook genetwerkt onder de aanwezigen.

Blinc Sales Institute traint dagdagelijks tientallen verkopers. Ons team en onze methodes zijn stevig psychologisch onderbouwd en respecteren ieders persoonlijke verkoopstijl.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Groepsopleiding voor maximum 12 verkopers en ondernemers die regelmatig zouden moeten (koud) prospecteren, afspraken maken of nieuwe klanten vinden… en die moeite hebben om deze taak consequent in te plannen.

Deze opleiding wordt ook in-company georganiseerd.

Hoe verloopt deze dag workshop?

  • Tip van de dag (15’): gerichte theoretische refresh
  • Netwerken werkt (15’)
  • Aan de slag (2 u.): gecoacht bellen
  • Persoonlijke evaluatie (20’): Wat heb je geleerd en bereikt?

Resultaatsgerichte workshop voor verkopers en ondernemers die regelmatig zouden moeten (koud) prospecteren, afspraken maken of nieuwe klanten vinden… en die moeite hebben om deze taak consequent in te plannen.

Maak van koud bellen een dagelijkse gewoonte. Een uiterst actief en resultaatsgericht vervolgtraject met bewezen resultaten!

Investering: 575 euro (excl. btw) waarvan 40% wordt gesubsidieerd door de KMO Portefeuille

Deze training kan ook in-company gegeven worden. Budget te verkrijgen door een eenvoudige aanvraag op claude@blinc.be

“De coaching van Blinc Sales Institute was een grensverleggende ervaring  die mij in mijn verdere loopbaan nog vaak zal helpen”

Laura Lauwers – Consultant Care talents

“37 afspraken met 14 mensen op 2 uur tijd. Knap!”

Karel Staelens – Managing Director Logi-Technic

Contacteer ons over deze opleiding

Vul hieronder je naam, e-mailadres en vraag over de opleiding Prospectieclub in. Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Ik wens