Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Koud bellen, koud kunstje!

Een uiterst actieve en resultaatsgerichte workshop met bewezen resultaten!

Koud bellen is voor vele verkopers een afschrikwekkende taak die voortdurend uitgesteld wordt. Toch hoeft dit niet zo te zijn! Blinc Sales Institute ontwikkelde een 3 stappen methodiek die elk verkoper in zijn kracht zet en resultaten spectaculair verhoogt. In deze opleiding werken we met gepersonaliseerde scripts en technieken voor elk deelnemer om zichzelf beter te positioneren, vlotter bezwaren om te buigen en meer afspraken binnen te halen.

Er wordt tijdens de workshop telefonisch geprospecteerd op een eigen bellijst waarbij je persoonlijk gecoacht en gemotiveerd
wordt. Blinc Sales Institute traint dagdagelijks tientallen verkopers. Ons team en onze methodes zijn stevig psychologisch onderbouwd en respecteren ieders persoonlijke verkoopstijl.

Kalender & Inschrijven                                                         

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Groepsopleiding voor maximum 12 verkopers en ondernemers die telefonisch prospecteren en die op basis van geteste en gepersonaliseerde technieken meer resultaat wensen te behalen.

Deze opleiding wordt normaal bij Blinc of in-company georganiseerd. 

Hoe verloopt deze dag workshop?

  • Meerwaarde van de telefoon in een digitaal tijdperk
  • Opmaken van sterke bellijsten
  • Do’s en dont’s uit de praktijk
  • Opmaak & inoefenen van je eigen belscript
  • 3 technieken om vlot om te gaan met elk bezwaar
  • Efficiënt omgaan met gatekeepers
  • Bellen onder begeleiding van de trainer

Eerdere deelnemers stapten deze opleiding buiten met gemiddeld 3 afspraken op zak!

Resultaatsgerichte workshop voor verkopers die nood hebben aan handvaten en inzichten om koude prospectie succesvol in de vingers te krijgen.

Kalender & Inschrijven

NIEUW: Practice Labs!

Op vraag van onze klanten hebben we practice labs ontwikkeld. Dit is een terugkommoment van een halve dag waarbij men samen met de coach de aangeleerde technieken opnieuw opfrist en toepast.

Het accent hierbij ligt vooral bij het toepassen van opgedane kennis en het opnieuw in groep bellen met coaching van de ervaren trainer. In functie van de uitdagingen die er nog zijn frissen we de theorie op waar nodig. Afhankelijk van de noden wordt er extra tips gegeven.

Aansluitend gaan we bellen in groep met als doel afspraken maken. De trainer coacht tijdens het bellen en geeft tips op maat van iedere deelnemer.

Tijdens de pauzes is er ruimte om te netwerken en onderling contacten door te geven.

Investering: 575 euro (excl. btw) waarvan 40% wordt gesubsidieerd door de KMO Portefeuille

Deze training wordt uitzonderlijk via Webinar gegeven, maar normaal gezien gebeurt dat bij Blinc of in-company.  Wil je graag een aangepaste opleiding of voorstel, stuur dan een mail naar claude@blinc.be

Deze workshop werd op dit moment gevolgd door: 893 verkopers. De gemiddelde tevredenheid bedraagt: 94,23%

"Ik kreeg concrete tips die ik onmiddellijk kan toepassen. Daarnaast stak ik veel op van andere deelnemers. Een kleine investering met een maximaal resultaat. Een aanrader."

Hilde Goossens - Business Unit Manager Ascento

37 afspraken op 1 uur bellen met 14 mensen. Knap!

Karel Staelens - Managing Director Logi-Technic