Blinc

Afspraak of meer uitleg? Bel ons op 0489 147 037 of mail naar info@blinc.be

Commerciële alertheid voor niet-sales

Print deze pagina

Ontwikkel je commerciële voelsprieten

Plezier beleven aan cross- en upselling

Kom jij dagelijks in contact met de klanten van je bedrijf? Heb je er plezier in om met die klanten een vertrouwensrelatie op te bouwen, hen te ondersteunen naar best vermogen? Dan is de tijd aangebroken om deze waardevolle klantencontacten in te zetten voor commerciële doelstellingen van je organisatie. Want ook al schuilt er in jou geen salesbeest, toch kan jij op een naturelle en plezante manier een cruciale bijdrage leveren.

Blinc Sales Institute ontwikkelde een workshop die vertrekt vanuit de vertrouwensband die nietcommerciële medewerkers van nature creëren met hun klanten. Op een spontane manier leer je deze band te versterken. Zo krijg je geleidelijk inzicht in welke extra diensten jouw organisatie kan aanbieden om je klanten nog beter te helpen. Je bouwt zonder te bruskeren bruggen die voor beide partijen extra waarde creëren.

De aangeleerde vaardigheden worden tijdens de dag onmiddellijk ingeoefend tijdens simulatie gesprekken en plezante games. Je leert vanuit een win-win benadering omgaan met de reflexbezwaren van de klant.

Blinc Sales Institute traint dagdagelijks tientallen verkopers. Ons team en onze methodes zijn stevig psychologisch onderbouwd en respecteren ieders persoonlijke verkoopstijl.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Groepsopleiding voor maximum 12 niet-commerciële vakexperten die vanuit hun kennis noden bij klanten spotten, maar hier voorlopig niets mee doen.

Deze opleiding wordt ook in-company georganiseerd.

Hoe verloopt deze dag workshop?

  • Overzichtelijk maken van je dagelijkse klantcontacten
  • Creëren van commerciële bruggetjes
  • Omgaan met reflexbezwaren van de klant
  • Spelenderwijs inoefenen op een laagdrempelige manier die goesting geeft

Niet-commerciële vakexperten die vanuit hun kennis noden bij klanten spotten, maar hier voorlopig niets mee doen.

Hoe je als niet-verkoper toch kan bijdragen aan de commerciële doelstelling van je organisatie. Beleef plezier aan cross- en upselling

Investering: 575 euro (excl. btw) waarvan 40% wordt gesubsidieerd door de KMO Portefeuille

Deze training kan ook in-company gegeven worden. Budget te verkrijgen door een eenvoudige aanvraag op claude@blinc.be.

"Ik vond mezelf totaal geen verkoper, vond dat eigenlijk een vies woord. Maar nu heb ik er echt zin in" 

Sofie L'Eau Freelance HR consultant

Contacteer ons over deze opleiding

Vul hieronder je naam, e-mailadres en vraag over de opleiding Commerciële alertheid voor niet-sales in. Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Ik wens